Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 10. tammikuuta 2011

käsityöhaaste ja lisää sukkia

Otin osaa naamakirjassa kiertäneeseen käsityöhaasteeseen, kiva idea ja muitten tekemiä juttuja on aina kiva saada. "Osallistun luovuuteen kannustavaan (käsityö)haasteeseen. Lupaan tehdä jotain omin käsin 5 ensimmäiselle kommentoijalle. Sitten teidän täytyy luvata kopioida tämä omaan päivityksekseenne ja luvata samoin. Siis tavara/lahja/jotain muuta hauskaa ja mielenkiintoista tehdään itse & toimitetaan vuoden 2011 aikana, myös postitse. Lähdetkö mukaan?"
Kauaa ei mennyt kun oli viis kasassa, nyt vaan alkaa suunnittelemaan mitähän sitä kellekkin tekis. Jossain vaiheessa aion alkaa haasteen täälläkin, mutta ei ihan vielä. Tehdään ensin nuo pois.


Mä en ilmeisesti osaa tehdä muuta kun sukkia, tai siis en viiti. Lupasin ukkokullan siskolle tehdä joutessani sille sukat ja samalla kun alotin, niin tein täditettävilleni sukat kans. Sininen lanka pojan sukissa on jotain ikivanhaa 7veikkaa (luulisin), vyötteistä ei ole enää tietookaan. Vaaleenpunaset tytön sukat on Nallea ja varren ufo-rakenne ihastutti yhden muorin palvelutalolla. Oli ihanaa kun 70 vuotta käsitöitä tehnyt mummo ihasteli mun tekeleitä ja ilmoitti tekevänsä seuraavaan sukkapariin ufovarren :D Tilasipa hän multa vauvantossut, on kuulemma tulossa lapsenlapsenlapsi nro 15. Isojen sukkien lanka on omavärjäämää valkoista 7veikkaa. Tuotakin kerää olen pantannut pari vuotta, minkähän takia? Nyt päätin ottaa omavärjätyt käyttöön, siellä on vielä ainakin pari kerää seiskaa ja useampi kerä woolia. Woolista vois tehdä kynsikkäät itelle, kun pakkaa ranteet olla kipeät.
21.7-09 värjätty Kool Aidilla


Pienet sukat syntyivät Monopoly-pelin lomassa, kummasti sitä pystyy tekemään kahta asiaa yhtäaikaa. Joskaan ei kauhean menestyksellisesti, sukat tuli valmiiksi, mutta peliä en todellakaan voittanut. Keinovalo ei taaskaan tee oikeutta väreille, jos päivemmällä sais otettua kuvat pihalla, mikäli vesisade loppuu.

Ulkona otetussa kuvassa näkyy ehkä parhaiten varsinkin värjätyn langan oikeat värisävyt.

2 kommenttia:

  1. Kivan kirjavia. Mun lempparit on ehdottomasti noi oranssiin vivahtavat :)

    VastaaPoista
  2. Itseasiassa niissä ei oo oranssia, vaan salama ja keinovalo vääristää tosi pahasti. Ne on lähinnä puna-violettisävyiset. Ite joskus triljoona vuotta sitten värjäsin. Niistä kyllä tuli kivat, mutta koska ne on isommat kun mitä mun jalka, niin ne alkuperäissuunnitelman mukaan lähtee maailmalle.

    VastaaPoista