Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 14. tammikuuta 2011

varpaita ja sormia

Innostuin pitkästä aikaa kokeilemaan lapasten tekoa ja nolouteni huomasin, kun jouduin Novitan sivuilta tarkistamaan peukalokiilan silmukkalisäykset. Selvästi edellisistä oli liikaa aikaa. Eikä niistä loppujen lopuksi tullut edes lapasia, vaan kämmekkäitä. Yhdet tein käsityöhaastetta ajatellen ja yhdet itselle, mutta ensimmäiset kuvat julkaistuani niistä tuli heti ostopyyntö, joten ne sitten lähti maailmalle. Tehdään lisää kunhan keritään.

Tummemmat ovat samaa lankaa kuin edellisen postauksen isoimmat sukat, tykästyin kovasti tuohon sävyyn. Vaaleammat myös itse värjättyä 7veikkaa, liian karkkinen omaan makuun, mutta kyllähän niistä joku tykkäs.


Tänään lähtee postissa ei-kiirellinen villasukkatilaus, ainoastaan isoimmille sukille oli esitetty väritoivomus, pikkusukkien ei ollut väliä. Tuli voimakkaat väriyhdistelmät, mutta oikeastaan ihan mukavat, vaikka musta-pinkki vaikutti ensin aika kauhistuttavalta. 
Myös neitikissa osallistui kuvaustuokioon, tämä oli ainut kuva jossa se ei tunkenut itseään päärooliin :D

Käsityöhaaste etenee, muutamia lisähalukkaita ilmaantui harmittelemaan hitauttaan, joten lupasin tehdä kymmenelle viiden sijasta. Tällä hetkellä tarjokkaita on kahdeksan, enkä kyllä enempää huutele, koska tuo on ns. hyväntekeväisyysprojekti, ja pääpaino tällä hetkellä on noissa tilaustöissä.
Ensimmäiset lahjat on jo valmiit, lisää tulee. Loistava tapa kadottaa langanjämiä, niitä kun on kertynyt vuosien varrella enemmän kuin laki sallii. Kuvia valmiista sitten kun ovat jo maailmalla, osa lahjottavista käy täällä lueskelemassa, enkä tahdo pilata yllätystä etukäteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti