Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 2. elokuuta 2011

Pitkän hiljaiselon jälkeen

Erinäisistä syistä käsityörintamalla on ollu hiljaista kevään jälkeen, mutta kun kipinä iskee, se iskee kunnolla. Otin pitkästä aikaa langat ja puikot esille ja parissa illassa syntyi huivi. Sitten piti keksiä seuraava työ. No tehdään vauvan vaunupeitto. Kenelle? Ei mitään väliä, kai sitä joku joskus tarvii. Virkkuupuolella työn alla on tilauksesta samanlainen poncho minkä keväällä sain valmiiksi, tällä kertaa metsänvihreän ja luonnonvalkoisen väreissä. Tilauksesta taas erehdyin aloittamaan, olin ilmeisesti unohtanut kuinka tuskaisaa palojen yhdistäminen onkaan :D
Muutama sukkatilaus on odottamassa, Revotuli-huivi pitäisi ahkeroida kaverille (se pelottaa, tähän asti olen vältellyt kyseistä työtä, vaikka se kaunis onkin).

Uutta innostusta puskee saippuankeiton, korutouhun ja ompelujuttujen parista. Pitäis vain saada päätettyä mistä aloittaisi. Koirien pantoja on tarkoitus alkaa ompelemaan, pari takkia ja manttelia pitäis saada aikaan Jusu-basenjille talvea varten. Saippuahommissa sain kaverin lupaamaan oppi-emokseni, hän on harrastanut monen monta vuotta saippuoiden tuoksuvaa maailmaa. Poronsarvikoruja tai muuta kivaa tahtoisin kokeilla, tiedä sitten vaan kestääkö hermot sitä näpertelyä. Ompelutouhuissa on paltojen ja koiranvaatteiden lisäksi pari muutakin ajatusta, mutta niistä lisää myöhemmin.

Mumman jäämistöjä tutkiskelin ja totesin lankojen haisevan varastolle, joten niiden kanssa on nyt nyt vyyhteä, pese, tuuleta, kuivata ja koita sata muutakin poppakonstia-operaatio meneillään.

Kuvia valmistuneista, kunhan saan ajalliseksi kuvata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti